Transportarea
Produselor Alimentare lichide

Transportarea
Produselor Chimice lichide

Transportarea produselor Alimentare lichide.

Transportarea produselor Alimentare lichide

Oferim servicii de transport marfa produse alimentare.

Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminand astfel cheltuielile costisitoare datorate intarzierilor sau incidentelor.

Soferii nostri beneficiaza de formare profesionala continua. De-a lungul activitatii noastre ne asumam angajamentul de a oferi tuturor clientilor servicii de calitate, prin siguranta, viteza de deplasare, pastrarea integritatii marfurilor.

Increderea clientilor, furnizorilor si partenerilor depinde de fiecare dintre noi. Prin urmare, onestitatea, profesionalismul, responsabilitatea si adaptabilitatea intr-o piata in permanenta schimbare va fi un plus in a fi mereu competitivi.

Din 2019 firma Stici SRL este titularul autorizatiei AEO in securitate si siguranta, cu un parc de 30 camioane. Transport se organizeaza in Europa,CSI, Turcia, Georgia, Azerbaidjan.

Avantajele noastre

Oferim asistență completă la transportul de marfă

Urmărirea permanentă

Urmărirea permanentă

Firma noastra a implementat sistemul de urmarirea in timp real a tuturor unitatilor de transport pe care le detine pentru ca clientul sa fie informat permanent despre locatia si siguranta marfii in timpul transportului.

Deservire tehnica proprie

Deservire tehnica proprie

Dispunem de un serviciu propriu de reparatie a camioanelor.

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Ne asumam angajamentul de a oferi tuturor clientilor servicii de calitate, viteza de deplasare, pastrarea integritatii marfurilor.

Partenerii
Partenerii
Partenerii
Partenerii
Partenerii
Partenerii
Un sumar scurt

Noi suntem aici pentru a-ți oferi ajutorul necesar în afacerea ta.

Nu mai ești nevoit să î-ți faci griji din cauza problemelor de transport. Concentrează-te pe afacerea ta. Lasă-ne pe noi să î-ți oferim sprijinul pe care î-l meriți.